Rasterweergave:
-5%

Cinderella New Classic Hoofdkussen - Soft - Synthetisch - 70x60cm

(0)
€37,99 €39,99

Cinderella New Classic verbeterd! De kracht van de New Classic kussenserie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels gefixeerd, behoudt het kussen zijn vorm en biedt optimale ondersteuning. Ieder kussen is uniek in samenstelling en middels 6 verschillende comfortklassen biedt de Cinderella New Classice seri..

Dallas bedlade - naturel Dallas onderschuifbed natuur

(0)
€129,99

Slaaplade Dallas is een lade speciaal voor onder alle kinderbedden van de Dallas collectie. De slaaplade is geschikt als extra opbergruimte of als logeerbed voor een matras van 90x190 cm. De opberglade heeft wieltjes aan de onderkant voor extra gebruiksgemak. De lade is gemaakt van massief grenen. Onderhoud Neem de lade af en toe af ..

Opbergbox Ted & Lily

(0)
€69,99

Handige opbergbox Ted & Lily, de opbergbox is gemaakt van gelamineerd MDF en heeft een chocoladebruine met beige kleur. Daarnaast is de opbergbox voorzien van een leuke print, speciaal voor kinderen. Opbergbox Ted & Lily komt uit de Ted & Lily-serie, in deze serie vind je een tafel, stoelen en een boekenkast. Kleu..

Supra fix

(0)
€76,00

Vaste lattenbodem Nicesleep Supra Fix met 26 meerlagige latten, waarvan 4 dubbele instelbare...

1 - 4 van 4 (1 pagina's)