bureau Azalea uit de Azalea serie

bureau Azalea uit de Azalea serie

€224,00 €235,00 -5%
Productcode: bureau Azalea
Beschikbaar: Op voorraad
Bekeken 3160 keer

Productbeschrijving

Met dit fraaie bureau Azalea uit de Azalea serie wordt huiswerk maken een feestje! Natuurlijk ook perfect voor uren knutsel- en tekenplezier. Geniet van onvergelijkbaar design dankzij een moderne look gecombineerd met klassieke details.

Het bureau heeft een werkoppervlak met afmetingen van ongeveer 137 cm breed en 59 cm diep. en heeft een deur aan de rechterkant. Daarachter bevindt zich een stevige vloer en twee ruime compartimenten. (binnenmaten ca. B: 39 x H: 27 x D: 50 cm). De stoelbreedte onder het bureau is ongeveer 115 cm en de hoogte van het bureau is ongeveer 73,3 cm. Het beknopte handvat op de deur is ingekapseld in mdf en decor. De poten geven het bureau een optische gezicht. Ze zijn afgerond aan de zijkant en bieden nog steeds een goede stabiliteit.

Maak de slaapkamer compleet: shop alle Azalea slaapkamermeubelen
Ga voor de Azalea serie als je een liefhebber bent van strak en tijdloos design. De kinderkamer ziet er stijlvol uit met  Azalea meubels. Naast een fraai bed kun je ook kiezen voor de kledingkast, het nachtkastje en het bureau. Elk component is gemaakt van hoogwaardige materialen. Daardoor is de Azalea collectie geschikt voor jarenlang gebruik. Ideaal, want zo kunnen zelfs komende generaties er nog van profiteren. De kleurstelling van Azalea meubels zorgt voor een rustgevende uitstraling van de kinderkamer. Daardoor kan je kind in alle rust huiswerk maken, spelen en vanzelfsprekend slapen. Kies jij ook voor  Azalea?

 

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een mooie totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'gd' (tried: /opt/RZphp80/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20200930/gd (/opt/RZphp80/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20200930/gd: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/RZphp80/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20200930/gd.so (/opt/RZphp80/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20200930/gd.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0